Нередите за новите мерки го преплавија и Рим

Колку се масовни протестите за новите пасоши и мерки во Рим може да се види од видеата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!