Нервозен професор од старата школа во средно училиште во Кочани

Денешните деца навистина знаат да те извадат од такт, но тоа е предизвикот на професијата, да се биде мудар и да им се пренесе мудроста на децата.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.