Нервозен студент на онлајн час со професорот од универзитетот во Калгари, Канада

Баш среде предавање, мајка му најде да му вели да си ги стави алиштата во машината за перење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.