Нервозната комшивка се качила на ѕидот и сака да му ги исече високите растенија на комшијата

Времево сите не прави нервозни и секој сам мора да си најде начин како да се смири. Женава изгледа ја смирува кога ќе се испука во кавга со комшијата :).