Нервозната Романка, учесник на реалното шоу „Преживеан“ му го скрши носот на својот соиграч

Ана Марија Пал е професионален ММА борец и не може да трпи некој да ѝ се смее во фаца, како што тоа го направи Андреј Чобану од противничкиот тим, кој порано имаше убав, прав нос :). Поради овој испад, Ана Марија беше дисквалификувана од шоуто.