Нервозниот Италијанец ѝ го среди автомобилот на комшивката, која му приговарала зошто џогира околу зградите а не седи дома

Како не се најде еден маж од комшиите со подолг стап, за да му го дотера умот и да ја почитува социјалната дистанца.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!