Нервозниот купувач доби нешто гратис за неговото однесување

Услугата треба да одговара на нивото на купувачот, зарем не?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!