Нервозниот возач на комбе има специјален маневар за отстранување на бавните возачи од брзите ленти

Какви и да се другите возачи, не смеете да дозволите да ве изнервираат. Тоа е основно правило во сообраќајот, затоа што така се прават катастрофи.