Несмасната девојка само се сопна и ја предизвика „несреќата на годината“

Таа не паѓа сама и повлече многу работи со себе…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!