Несовесен граѓанин заборави нешто на шините и предизвика експлозија при судир со метро

Експлозија ја потресе метро станицата во Њујорк, откако воз се судри со оставен велосипед.

Инцидентот се случил во неделлата, 19 септември, на улицата Стејнвеј во Асторија, Квинс. Снимките од експлозијата покажуваат како возот удира во синиот велосипед, предизвикувајќи прилично голема експлозија и запира.

Се чини дека велосипедот бил фрлен на пругите и откако возот удрил во него тој се влечел на шините, пред да се запали.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!