Несовесна мајка краде паричник во супермаркет пред очите на своето дете, но си го доби заслуженото!

Обврска на мајката е да го научи своето дете што е добро а што лошо во животот. Но, за жал, им и вакви родители кои немаат капацитет да размислат што му прават на своето дете и колку нејзините постапки се штетни за психата на детето.

Оваа 35-годишна жена е жителка на руското село Новотитеровска и дошла со ќерката во градот Краснодар на „шопинг“. Паричникот кој го украде мајкатаа имал внатре околу 2000 денари, но полицијата ја обвини уште за две слични кражби, па сега таа е уапсена и може да добие максимална казна затвор до 5 години.