Несовесните родители го оставиле бебето само дома на 6 кат, а го заборавиле и прозорецот отворен

Инцидентот се случи во рускиот град Надим, а благодарение на случајните минувачи, ситуацијата се реши на најдобар можен начин.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!