Несреќа од типот: Гром од ведро небо

Во Владивосток, Русија, дури и чистењето на снегот од покривот на автомобилот е опасно по живот.
Кога цела држава се изградила во социјализмот и сега се е на пауза… сѐ е можно!
Вакви работи ретко кој очекува дека е можно да се случат, сепак човекот имаше многу среќа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!