Нешто ненадејно му го одвлече вниманието на водителот

А како да не ти го одвлече? Како да останеш професионалец во ваква ситуација?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.