Нестрпливиот возач на камион нема време за губење чекајќи го возот да помине

Овој возач на камион во Полска или не ја виде или едноставно реши да помине преку рампата на преминот преку железничката пруга. Поради оваа негова огромна грешка, несреќата беше неизбежна и резултираа со 4 повредени патници во возот.