Неверната жена му прави зафрканција на водоводџијата во нејзината куќа

Жената влезе дома заедно со својот дечко, а потоа се појави мажот, па водоводџијата мораше да ги прикрива. Сите во видеото се договорени, освен водоводџијата, а врв на сѐ е тоа што мажот е никој друг туку популарниот англиски магионичар Бен Хенлин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.