Неверојатна снимка покажува 6 витли на вода во Мексиканскиот залив

Необичното видео прикажува шест огромни витли крај брегот на Луизијана во Мексиканскиот Залив. Видеото, снимено од Френк Ледеј, ги прикажува застрашувачките, воодушевувачки витли далеку во океанот. Оваа појава доаѓа откако жителите на Заливот се подготвуваат за потенцијално катастрофална можност од две тропски бури, една во Северен Атлантик и друга во Карибите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!