Неверојатна снимка со дрон ги покажува убавините на Тиквешко Езеро

Дома си е дома! Ние имаме прекрасни места за посетување кои некогаш ги занемаруваме лутајќи со мислите на егзотични дестинации. Сега ситуацијата е поинаква и Македонците се одлучуваат да ја истражат Македонија. Петар Аврамоски бил во посета на Тиквешкото езеро и инспириран од убавината на природата одлучил да направи неколку снимки и да ги склопи во ова кратко видео!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.