Неверојатни манипулации со фотографии на Кевин Кардин кои ќе ве однесат во друг универзум

Кевин Карден е талентиран самоук фотограф, фотошоп уметник и едукатор со седиште во Кернерсвил, Северна Каролина, САД. Тој се фокусира главно на дигитална уметност и манипулација со фотографии. Кевин ја споделува својата работа на Инстаграм, каде има повеќе од 380 илјади следбеници.