Неверојатни заборавени цркви во планините на Романија

За вас, одморот веројатно значи пиење коктели додека сонцето се обидува напорно да ви даде тен. Но, холанскиот влогер Боб Тесесен има различна замисла за одмор. Овој пат тој ги посетил заборавените православни цркви низ Романија. Навистина има што да се види.