Невестата го остави мажот на свадбата, заради нејзиниот братучед со кој порано била во врска

Кога мажот непосредно пред венчавката дозна дека бившиот ќе ја води невестата пред олтарот, тој посегна по чашката, што во голема мера ѝ ја олесни одлуката на невестата.