Невестата прва ја почна шегата со тортата на свадбата, а младоженецот е приказна сам за себе

Тешко неа со човек со волку краток фитиљ.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!