Нежен Xитлеp – Мотика хит на неделата!

Каков глас, каков талент, овој глас мртвите ги крева, нешто магично, само напред!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.