Незгоди се случуваат: Не е лесно ниту да си ТВ лице

Кога камерите и очите на светот се вперени во вас се случуваат и вакви работи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.