Ни министрите не се поштедени од шегите на нивните деца додека работат од дома, а ова интервју во живо го докажува тоа

Кармел Сепулони, министер за социјален развој и вработување на Нов Зеланд, разговараше со Радио Самоа преку видео повик на 30 август.

Меѓутоа, нивниот разговор беше прекинат кога нејзиниот син влезе во собата мавтајќи со морков со прилично фаличен изглед. Ова не беше некоја невина грешка, младото момче знаеше точно што прави, затоа што на неговото лице има огромна со дрската насмевка.

„Момент кога правите интервју во преку Зум и вашиот син влегува во собата држејќи деформиран морков во форма на машки дел од телото. Да, ние се расправавме за морковот, и да, сега се смеам за тоа, но не беше ни време ни место! “, Напиша Сепулони на Твитер.

„Забелешка за себе: Никогаш повеќе нема да купам морков во облик на машки полов орган“, додаде таа.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.