Ни срам, ни перде, среде бел ден: Кражба на акумулатор од автомобил во скопската населба Аеродром

Порано не беше вака, ни да се крие ни да се пази, како татко му да го купил автомобилот. Доколку некој го препознае сторителот, бројот на полицијата е 192.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.