Нигериец се обидува да се шверцува во авион, за да отиде во Гана бесплатно

Овој не само што нема пари за карта, туку нема ни мозок. Со цел памет мислеше да се држи за авионот и да стигне во Гана. Се разбира, летот беше откажан.