Никогаш не е здодевно ако живеете во Окленд, Нов Зеланд

Сѐ што треба да направите е да гледате од прозорец и забавата сама ќе започне.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!