Никогаш не се откажувај! Видео со животна приказна за еден човек кој упорно го следи сонот

Оскар Фигуероа имал само една желба, да биде најдобар во кревањето тегови. Животот не му дозволил за миг да се искачи до славата, но овој човек е инспирација дека истрајните победуваат.