Никогаш не се расправај со боксер во инвалидска количка

На прв поглед би го и сожалиле, но сепак силата му е во рацете

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!