Никогаш, ама никогаш не им правете ваква зафрканција на вашите мајки

Штом ќерката ќе побара од мајката да ѝ го измасира вратот и ќе сака да го сними тоа, значи има некоја задна намера.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.