Никогаш, ама никогаш, немој да го нервираш дечко ти пред твојот роденден

Освен што ќе ти донесе никаков подарок, моментот на дувањето на свеќите може да го искористи за одмазда.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!