Никогаш не ја потценувајте моќта на мајчинскиот инстинкт: Верберичка си ги брани своите деца од смртоносната кобра

Дами и господа, ставете ги вашите облози. Во денешната битка ќе видите соочување на отровна, смртоносна кобра и обична верверичка. Се чини дека победникот во оваа битка е веќе познат однапред, но во природата се случуваат неверојатни работи. Никогаш не ја потценувајте моќта на мајчинскиот инстинкт! Мајката верверичка има многу брзи рефлекси и има за што да се бори.

На крај тивкиот убиец беше натеран да го напушти местото на злосторството без планираниот ручек.