Никој нема толку оригинален олд тајмер „Ауди 40-ка“, како овој белоруски говедар

33-годишниот овчар Алексеј Усиков од селото Слабода, Белорусија, му дал втор живот на прастариот автомобил од неговите родители. Автомобилот е Ауди 80, но тој на шега го вика Ауди 40, затоа што искористил само половина од 80-ката. Внатре во Аудито на Алексеј има целосна опрема што вклучува, фарови, мал шпорет, па дури и радио. Возилото го движи кобилата по име Зорка.