Ништо необично, само 3 плавуши си ги влечат гaќитe

Ова е популарна финта за малтретирање мирни деца по американските училишта.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.