Ништо не може вака добро да те разбуди на сабајле, како ова

Се моли некој од владата да каже која е локацијата во видеото, па сите со ваучетите во рака и право таму :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.