Ништо необично, само атмосферска вода од олуците на куќите во Јапонија

Се чини дека во Јапонија сè е различно од остатокот во светот. Дури и обичните канали за атмосферска вода изгледаат необично. А, она што е внатре е како некаква бајка. Уште еден доказ дека Јапонците имаат посебна врска со природата.