Ништо необично, само полицаец си влегува во автомобилот

Би сакале да видиме и второ видео каде што се обидува да излезе од него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.