Ништо страшно, тоа е само свадба во Пакистан

По „пресвртот“ на настаните веруваме дека продолжиле со славењето.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!