Ниту во цртан филм не може да се види ваква „борба“ со крокодил

Домаќинот го пронајде совршеното оружје за да му се спротивстави.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.