Нов хит на македонските социјални мрежи: Смешна финта со невидлив огномет

Двајцата се договорени, а третиот ништо не знае.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.