Нов кандидат за татко на годината реши да се позабавува малку со децата во паркот

Проблемот е што тој повеќе не е дете, туку цело магаре и лесно може да ги повреди малите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!