Нов карантински хит на Вале Гулабица – Маска е душо маска е!

Конечно малку ведрина во етерот и повторно од кој друг ако не, Вале Гулабица. Ако не друго барем ќе ве насмее во овие тмурни времиња.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.