Нов летен хит од Оливер Спасовски за сите сеирџии (Ед Шеран на апарати)

Веќе и врапчињата знаат за „епската“ честитка на премиерот Спасовски со која им го честита празникот на Ромите, секако на Ромски. Како што расте популарноста на говорот така растат и шегите на негова сметка. Овој пат направен е „ремикс“ на песната „Shape of you“ на Ед Шеран. Спиеш ли мирно Ед?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.