Нов поздрав, кој го спечува ширењето на короната, строго по протокол!

Бидејќи обичното ракување сега е забрането, мора човек да биде креативен и да се снаоѓа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.