Нов производ за високоризичните луѓе, кој иако генијално смислен, сепак вознемирува, затоа што промовира нова нормалност

Веројатно секому од вас, како и мене, му се гади кога ќе ја слушне фразата „новото нормално“ и сигурен сум дека човештвото нема така лесно да се откаже од гушкањето. Колку и да е ова корисно и практично, на тоа ли ќе се сведе животот во иднина? Наместо да велиме новото нормално, треба да велиме привремено решение и ништо повеќе.