Нов рекорд во далечина на прскање лава при локална вулканска ерупција

Другарката не очекуваше дека лавата може да ѝ прсне во фацата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!