Нов смешен интернет предизвик: Се вика Лимон, а се прави додека свири една смешна и брза песна

Погледнете за што станува збор во видеото и ако го направите, испратете ни го, за да го видат сите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.