Нов тип на продавници без продавачи се појавија во Кина

Ова е почеток на крајот на професијата продавач онаква каква што ја знаеме. Секој од нас се нашол во ситуација продавачот да му застане над глава, па да не може на раат да си одлучи за својот избор. Погледнете ја оваа иновација на Кинезите, која го решава овој проблем.