Нов тренд: Девојките им прават смешна финта на дечковците со клекнување пред нив на колена

Додека си фаќаат репче, ги чекаат да почнаат да се радуваат, за зафрканцијата да биде појака.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.